Maltepe, İstanbul (0216) 417 80 36 surtemhaliyikama@gmail.com facebook instagram Whatsapp WhatsApp
Herkes halı yıkar, biz temizleriz !
Küçükçekmece Halı ve Koltuk Yıkama

Küçükçekmece Halı ve Koltuk Yıkama

Tarih: 13.01.2024 15:48:37 kategori: Halı Yıkama

 

Koltuk ve halı yıkama işleminde genel olarak kumaş yapısına ve halının dokusuna göre profesyonel bir yıkama işlemi gerçekleştirilir. Küçükçekmece halı ve koltuk yıkama olarak en özenli şekilde temizlik hizmeti sunulur. Sizin tercihinize sunulan kriterlere uygun, bitkisel içeriğe sahip deterjanlar ile antibakteriyel bir temizlik imkanı gerçekleştirilir. İhtiyacınıza uygun hijyenik bir temizlik için firmamıza kolayca başvuru talebinde bulunabilirsiniz. Deneyimli ve profesyonel koltuk ve halı yıkama hizmetleri için evinize her zaman ücretsiz olarak gelinir. Güven, kalite ve profesyonellik standartları yüksek olan temizlik hizmetlerimizden hemen yararlanmanız çok kolaydır. Size ve eşyalarınıza  özel temizlik hizmetleri her zaman istediğiniz an kapınızda olacaktır. Bunun için firmamız ile iletişime geçmemiz yeterlidir.

Özenli Halı Yıkama İşlemi

Ev ve iş yerlerinde kullanılan halılar tüm toz ve kiri içerisine biriktirir. Yaşadığımız yerlerin en önemli dekoru olan halıların temizliği çok önemlidir. Düzenli ve zamanında yapılmayan halı temizliği pek çok sağlık sorununa neden olabilir. Devamlı olarak temizliği yapılmayan veya süpürge makinesi ile yapılan halı temizliği virüs ve bakterilerden arınmasını sağlamaz. Bu yüzden halı yıkama işleminin belirli aralıklarla ve profesyonel yıkama gerçekleştiren firmalar tarafından yapılması gerekir. Halıların kurallara uygun şekilde yıkanması çok önemlidir. Aksi taktirde halı yine dezenfekte edilmeyebilir. Bu yüzden işinde deneyimli ve uzman bir firma bu konuya oldukça hakimdir ve gerekli özeni göstermektedir. Özellikle ev ortamında evcil hayvanı olan kişilerin yılda en az iki defa halı yıkatması çok önemlidir.

Halıların Temizlenme Aşaması

Ev ve iş yerleri için önemli bir dekor halini alan halılara hiç bir şekilde zarar vermeden uzman personel ve kaliteli ekipmanlar ile halı yıkama işlemi gerçekleştirilir. Firmamızda yer alan toz alma makinesi ile halılar derinlemesine temizlik işlemine tabii tutulur. Özellikle toz, kum ve ölü larvalar vakumlanıp temizlenir ve sonra yıkama işlemi için makineye alınır. Toz alma işlemi kesinlikle dövme boru ile yapılmaz. Bu durumda halılara zarar gelmemiş olur. Yıkama suları kireçli olabilir diye temizleme suyu dinlendirilir ve kireçten arınması sağlanır. Sonrasında yıkama yöntemi uygulanır. Kullanılan şampuanlar ve kimyasallar sağlığa zararlı değildir. Bu nedenle halınıza zarar gelmez. Firmamızdan bu konuda hizmet talep edebilirsiniz.