Maltepe, İstanbul (0216) 417 80 36 surtemhaliyikama@gmail.com facebook instagram Whatsapp WhatsApp
Herkes halı yıkar, biz temizleriz !
Büyükçekmece Halı ve Koltuk Yıkama

Büyükçekmece Halı ve Koltuk Yıkama

Tarih: 12.01.2024 21:18:21 kategori: Halı Yıkama

 

Yaşam alanımız olan ev ve iş yerlerinde kullanılan koltuk ve halı gibi eşyalar büyük bir öneme sahiptir. Bu nedenle Büyükçekmece halı ve koltuk yıkama her zaman hizmetinizdedir. Özellikle tüm gün boyunca oturmaya maruz kalan koltukların yüzeylerinde zamanla kir, leke gibi sorunlar meydana gelmektedir. Özellikle küçük çocuğa sahip olan aileler için koltuklarda yemek lekesi, kalem izi, boyama ve içecek gibi lekeler ile karşılaşmak mümkündür. Ancak artık teknolojinin gelişmesiyle birlikte artık bu lekelere son vermek oldukça kolay haldedir. Kendi kendimize koltuklarda oluşan lekeleri temizlemeye kalkmak hem koltuklarda ciddi sorunlara neden olur hem de maddi yönden koltuk yenileme ya da koktuk kaplama gibi sorunlar ortaya çıkabilir. Koltuklarda leke ya da kir gibi bir durum söz konusu olduğunda firmamız ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Kaliteli malzemeler ve uzman personeller ile hizmet veren firmamız koltuklarınızı yerinde yıkar ve evinizin olmazsa olmaz eşyasını ilk günkü haline geri getirir.

Güvenilir Koltuk Yıkama Hizmeti

Koltuklarda gözle görülmeyen bakteri ve mikropların yer alması hem çocuklar hem de yaşlılar için alerji ve solunum gibi rahatsızlıklara sebebiyet verebilir. Çok uzun yıllardan beri sektörde yer alan firmamız sizlerin sağlığını en ön planda tutmaktadır. Koltukların derinlemesine temizliğini yaparak bakterilerin yok olmasını sağlar. Koltuk yıkama işlemi öncelikli olarak güçlü süpürgeler ile toz alma aşaması ile başlar. Daha sonraki aşamada koltuklarda bulunan leke ve kirlerin çıkartılması için sağlığa ve koltuğa zarar vermeyecek leke çıkarıcılar kullanılır. Püskürtme ve emiş gücü yüksek vakumlu koltuk yıkama makinesi ile koltuklar en iyi şekilde yıkanır. Daha sonraki aşamada ise durulama yapılır.

Koltuk Yıkama Neden Önemlidir?

İnsan sağlığı için temizlik her zaman önemlidir. Özellikle vakit geçirilen bir ortamda bu durum daha büyük bir öneme sahip olur. Bunun için halı ve koltuk yıkama gibi işlemlerin belirli bir aralıklarla yapılması gerekir. Bu konuda ise profesyonel ve deneyimli bir firmadan hizmet talep etmek daha doğru olur. Bunun için firmamız her zaman burada yer almaktadır.